Search This Blog

Register Email Here & Be The FIRST to Get Latest Promo by Email

WHAT IS ON SALE THIS MONTH?

WHAT IS ON SALE THIS MONTH?

Come Follow Us!

Anda Memerlukan Produk Kosmetik HALAL yang boleh digunakan ketika SOLAT?

Anda Memerlukan Produk Kosmetik HALAL yang boleh digunakan ketika SOLAT?
GOOD Price, Import Quality & HALAL Cosmetics: Click Photo to view

Monday, July 22, 2013

PART 2 - Pelajari Persamaan Bedak Asas = Foundation KRYOLAN dan kegunaannya

Seperti yang dijanjikan - PART 2 -
--------------------------------------------------------------


Apakah persamaan antara 3 jenis Bedak Asas iaitu Foundation yang ada dalam koleksi KRYOLAN?
1. KRYOLAN Ultra Foundation
2. KRYOLAN Supra Color
3. KRYOLAN TV Paint Stick 

--------------------------------
Ketiga-tiganya TEBAL
Ketiga-tiganya FULL COVERAGE

Apakah maksud FULL Coverage?
--------------------------------
Maksudnya segala jerawat, jeragat, pigmentasi, scar akan fully covered dan TERSOROK. Memang BEST sangat untuk anda yang ada MASALAH JERAWAT TERUK, Scar, kulit tak rata dan macam-macam lagi. 
Sebab itulah ramai yang menggila nak gunakannya.
Sebab itulah ramai Makeup Artis Professional suka gunakan untuk solekan Pengantin.
Dan kini, pengguna biasa sangat suka pakai salah satu daripada 3 foundation tersebut. 

TAPI!!!! Ada tapinya...
Dah tahu ia tebal, haruslah pandai jaga kulit muka kan?
Kalau tak jaga.. mulalah ada yang mengadu kulit kusam la, naik jerawat la...

Helloooo.... Kalau anda pakai apa-apa pun selain KRYOLAN kalau tak jaga muka, tidur tak cuci dengan betul, skincare tak pakai ikut RUTIN WAJIB, TAK PERNAH guna scrub, TAK PERNAH guna MASK.... haruslah kulit jadi tak cantik.. kannn?

Sama juga kalau anda tak pakai apa-apa produk dan tak pernah jaga kulit, setakat cuci pakai Daily Cleanser, memanglah muka akan tampil PUCAT LESI, KUSAM dan macam-macam masalah lagi

Saya juga sering kongsikan dengan para pelajar saya sewaktu sesi Personal Coaching beberapa petua serta langkah-langkah terbaik menjaga kulit... 

Kepakaran saya adalah dalam bidang Skincare (penjagaan kulit) dan Kecantikan dan saya sering kongsikan cara terbaik untuk menjaga kulit apabila mengenakan sebarang alat solek. Saya juga sering mendidik para pelajar saya untuk memahami kegunaan setiap sesuatu produk yang hendak digunakan

OK, selepas ini saya akan kongsikan ciri-ciri yang terdapat dalam 3 jenis foundation tersebut dan anda boleh mengetahui mana satukah yang sepatutnya anda gunakan

- JUMPA LAGI di PART 3 -

Kembali ke PART 1 untuk rujukan

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.