Search This Blog

Loading...

Register Email Here & Be The FIRST to Get Latest Promo by Email

WHAT IS ON SALE THIS MONTH?

WHAT IS ON SALE THIS MONTH?

Come Follow Us!

Anda Memerlukan Produk Kosmetik HALAL yang boleh digunakan ketika SOLAT?

Anda Memerlukan Produk Kosmetik HALAL yang boleh digunakan ketika SOLAT?
GOOD Price, Import Quality & HALAL Cosmetics: Click Photo to view

Friday, April 24, 2015

Dermacos Camouflage Cream Palett - Single Layer 12 cols



Hi dear,

Let me share my easy way to do makeup.
No back pain to carry big makeup boxes. 
In reality, you only use 20% from all the things inside the makeup box.
Sounds familiar? Does it rings your bell?


Well, to make life easy and happy, I use this complete palette set which has all that highly needed in doing makeup:
  1. Highlight
  2. Foundation (Fair/Medium/Darker tone)
  3. Blusher
  4. Shading
Everything is in ONE Complete palette. No fuss. 

The smooth texture work wonders on skin. Very light and soft.
No wonder the face looks smooth, supple and glowing. 

Give it a try!

How to Order?
WhatsApp ONLY +6010-5157758 
[Please ensure to add +6 . No call & sms]
Email: order@draz.my


Get Involved!
twitter Follow me on Twitter.
Facebook Become a fan on Facebook.
YouTube Watch me on Youtube.
Blog Check out my Blog.


Instagram




Monday, January 26, 2015

Apakah Perbezaan Supra Color dan TV Paint Stick?

Apakah Perbezaan Supra Color dan TV Paint Stick?
Soalan ini sering menjadi pertanyaan para pengguna yang pertama kali ingin belajar menggunakan foundation.







Sunday, January 25, 2015

Makeup Cape - Makeup Bibs

Some call it Makeup Cape, Some call it Makeup Bibs.
There are more colorful and variety of design. 


Nak tanya ni.
Kenal tak sesiapa yg cari Makeup Cape ni?
Biasanya jurusolek yang dok mencari dan tanya saya pasal ni. 
Maklumlah saya kan supplier borong dan runcit.

Makeup Cape ni senang pakai sebab tak comotkan baju pengantin sewaktu sesi solekan.

Kalau ada yang memerlukan boleh hubungi saya
RUNCIT dan BORONG 

Tuesday, January 20, 2015

Calendar 2015 diterima daripada Germany


Tahun 2015 merupakan tahun yang menarik bagi kami.
Setelah lebih 10 tahun bersama KRYOLAN, kami tidak putus-putus menerima sokongan padu dan jitu dari Germany.
Istimewanya tahun ini, kami menerima kehadiran calendar besar ini. Teruja. Tak tahu nak sangkut kat mana untuk pastikan anda melihatnya ketika datang ke kedai kami.
Yes! It IS a simple gift, but i REALLY appreciate it.
Setiap tahun pada Hari Raya Aidilfitri pula, HQ tak pernah lupa menghadiahkan hamper coklat saban tahun.

Tahukah anda?
Di Malaysia hanya ada 9 usahawan yang membekalkan KRYOLAN Original dari Germany? 
Tak tahu?
Haaa... ini yang anda MESTI tahu supaya tidak tergolong dalam insan-insan yang terpedaya dengan gimik peniaga yang mengambil kesempatan atas kekurangan ilmu anda.

Terima kasih kerana anda setia bersama kami.
Tanpa anda, siapalah kami.

Thursday, January 15, 2015

Feedback Pelanggan


Syukur Alhamdulillah.... 
Anda gembira, kami lagi gembira.... 
Anda puas hati... kami lebih lagi puas hati.... 
Noor Adzlin ni regular customer.... 
ada je yang hendak dibelinya.... 
Terima kasih di atas sokongan anda.... 




Friday, December 5, 2014

Cake Makeup Untuk Makeup Natural

Koleksi warna Cake Makeup KRYOLAN
Cantik kan!!!

85% bakal pengantin yang menghubungi saya meminta untuk kami memberikan sentuhan makeup natural.
Terutama untuk majlis perkahwinan mereka tidak suka tampil putih melepak seperti tepung gomak.

Apa yang dimaksudkan dengan cara makeup natural?
  • Cara makeup natural memberikan penekanan terhadap pemilihan warna bedak asas 95% sama dengan kulit asal. Tiada perbezaan antara muka, leher, dada dan juga tangan.
  • Solekan di bahagian mata pula memberikan tumpuan kepada pemilihan warna-warna alami seperti kuning, hijau, coklat dan hitam perak.
  • Teknik solekan di pipi pula lebih mengutamakan warna-warna lembut seperti Harmony dan juga Baby Blush
Bagaimana Cake Makeup KRYOLAN boleh memberikan hasil natural look?
Ikuti panduan berikut:
  • Pastikan wajah anda bersih dan tidak berminyak.
  • Sapukan Vitamin E With Rosehip bagi memberikan kesan wajah yang licin dan berseri.
  • Gunakan Powder Puff dan tekap-tekap sekitar wajah. JANGAN TARIK!!! Proses tarikan akan memberikan kesan bergaris dan wajah tampak tua dari asal.
  • Tada!!! Siap.... Simple & Nice. Pasti ada yang bertanyakan apakah Rahsia anda!!!


Istimewa Cake Makeup KRYOLAN:
  • Satu Cake Makeup boleh pakai sampai 1-2 tahun. JIMAT kan? 
Lihat pilihan warna Cake Makeup anda DI SINI


Ingin tahu Teknik Solekan yang tepat dan betul?
CALL SMS: 012-2399629
WhatsApp ONLY: +6010-5157758
Email: order@draz.my