Search This Blog

Loading...

Register Email Here & Be The FIRST to Get Latest Promo by Email

WHAT IS ON SALE THIS MONTH?

WHAT IS ON SALE THIS MONTH?

Come Follow Us!

Anda Memerlukan Produk Kosmetik HALAL yang boleh digunakan ketika SOLAT?

Anda Memerlukan Produk Kosmetik HALAL yang boleh digunakan ketika SOLAT?
GOOD Price, Import Quality & HALAL Cosmetics: Click Photo to view

Monday, January 26, 2015

Apakah Perbezaan Supra Color dan TV Paint Stick?

Apakah Perbezaan Supra Color dan TV Paint Stick?
Soalan ini sering menjadi pertanyaan para pengguna yang pertama kali ingin belajar menggunakan foundation.







Sunday, January 25, 2015

Makeup Cape - Makeup Bibs

Some call it Makeup Cape, Some call it Makeup Bibs.
There are more colorful and variety of design. 


Nak tanya ni.
Kenal tak sesiapa yg cari Makeup Cape ni?
Biasanya jurusolek yang dok mencari dan tanya saya pasal ni. 
Maklumlah saya kan supplier borong dan runcit.

Makeup Cape ni senang pakai sebab tak comotkan baju pengantin sewaktu sesi solekan.

Kalau ada yang memerlukan boleh hubungi saya
RUNCIT dan BORONG 

Tuesday, January 20, 2015

Calendar 2015 diterima daripada Germany


Tahun 2015 merupakan tahun yang menarik bagi kami.
Setelah lebih 10 tahun bersama KRYOLAN, kami tidak putus-putus menerima sokongan padu dan jitu dari Germany.
Istimewanya tahun ini, kami menerima kehadiran calendar besar ini. Teruja. Tak tahu nak sangkut kat mana untuk pastikan anda melihatnya ketika datang ke kedai kami.
Yes! It IS a simple gift, but i REALLY appreciate it.
Setiap tahun pada Hari Raya Aidilfitri pula, HQ tak pernah lupa menghadiahkan hamper coklat saban tahun.

Tahukah anda?
Di Malaysia hanya ada 9 usahawan yang membekalkan KRYOLAN Original dari Germany? 
Tak tahu?
Haaa... ini yang anda MESTI tahu supaya tidak tergolong dalam insan-insan yang terpedaya dengan gimik peniaga yang mengambil kesempatan atas kekurangan ilmu anda.

Terima kasih kerana anda setia bersama kami.
Tanpa anda, siapalah kami.

Thursday, January 15, 2015

Feedback Pelanggan


Syukur Alhamdulillah.... 
Anda gembira, kami lagi gembira.... 
Anda puas hati... kami lebih lagi puas hati.... 
Noor Adzlin ni regular customer.... 
ada je yang hendak dibelinya.... 
Terima kasih di atas sokongan anda.... 




Friday, December 5, 2014

Cake Makeup Untuk Makeup Natural

Koleksi warna Cake Makeup KRYOLAN
Cantik kan!!!

85% bakal pengantin yang menghubungi saya meminta untuk kami memberikan sentuhan makeup natural.
Terutama untuk majlis perkahwinan mereka tidak suka tampil putih melepak seperti tepung gomak.

Apa yang dimaksudkan dengan cara makeup natural?
  • Cara makeup natural memberikan penekanan terhadap pemilihan warna bedak asas 95% sama dengan kulit asal. Tiada perbezaan antara muka, leher, dada dan juga tangan.
  • Solekan di bahagian mata pula memberikan tumpuan kepada pemilihan warna-warna alami seperti kuning, hijau, coklat dan hitam perak.
  • Teknik solekan di pipi pula lebih mengutamakan warna-warna lembut seperti Harmony dan juga Baby Blush
Bagaimana Cake Makeup KRYOLAN boleh memberikan hasil natural look?
Ikuti panduan berikut:
  • Pastikan wajah anda bersih dan tidak berminyak.
  • Sapukan Vitamin E With Rosehip bagi memberikan kesan wajah yang licin dan berseri.
  • Gunakan Powder Puff dan tekap-tekap sekitar wajah. JANGAN TARIK!!! Proses tarikan akan memberikan kesan bergaris dan wajah tampak tua dari asal.
  • Tada!!! Siap.... Simple & Nice. Pasti ada yang bertanyakan apakah Rahsia anda!!!


Istimewa Cake Makeup KRYOLAN:
  • Satu Cake Makeup boleh pakai sampai 1-2 tahun. JIMAT kan? 
Lihat pilihan warna Cake Makeup anda DI SINI


Ingin tahu Teknik Solekan yang tepat dan betul?
CALL SMS: 012-2399629
WhatsApp ONLY: +6010-5157758
Email: order@draz.my

Wednesday, November 26, 2014

KRYOLAN Ultra Underbase


Do you have problem with cracking on the face after finishing it off with all the foundation application?
KRYOLAN Ultra underbase is the answer to your horror make-up.
It is the preliminary step in making up and to ensure that you have the finest result on your make-up. You will have a very fine texture and supple look.

How to do it?
Apply Ultra Underbase, thinly onto your face before putting TV Paint Stick or Supracolor. 
You can simply apply it using your bare hands and dab dab it nicely. Do not put a heavy puff onto it. 
Finish it off with any TV Paint Stick or Supracolor foundation and last but not least, Dermacos Fixing Powder for a glowing and supple effect.

Voila!!!

Give it a try!!! You sure gonna love it.!!!

Need a one to one advice?
Call/sms 012-2399629
WhatsApp only +6010-5157758
ceo@draz.my





Friday, October 10, 2014

Feedback Dropshipper


Feedback daripada dropshipper kami
Dropshipper tak perlu keluar modal sesenpun
Tak perlu fikir masalah stok berlambak
Tak perlu fikir stok basi
Tak perlu fikir nak pergi pejabat pos
Semua kami uruskan
Tau-tau dapat income je..... 
Tapi untuk yang rajin la.... orang malas tak dapat ....

Apa itu Dropshipper (Klik untuk baca)